Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt Eget fotlo, Copyright : Soligajag_1


Hillevi's Bakverk

Nu doftar det så ljuvligt i Cafét av
dessa magiska bakverk.
Kunde inte motstå ett bröd med ost och tomat.
Smakar gudomligt !

Lite lugnare idag efter helgens
alla jippon med fest och glamour!

Jag Välkomnar alla gäster med ett
trevligt leende och önskar dem smaklig spis!

Slår mig ner med mitt kaffe och njuter av
gästerna som njuter av sin fikastund.
Barnen stojar i sin lekhörna med olika pyssel.

Härligt med levande ljud så jag inte somnar. ,




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-02 13:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det låter både trevligt och gott...
2016-01-04

    Dan Myrbeck
Alla längtar efter
Hillevi's bak!

PS: Obs - inga baktankar...
2016-01-04

    ej medlem längre
Orden frestar med sina dofter!
2016-01-03

  Ljusletaren
Livsenergi ändå ut i fingerspetsarna via ord och bild *härligt* /kram
2016-01-03

    ej medlem längre
Ord och bild doftar gott.
2016-01-03

  Minkki VIP
Varmt och gott låter det :)
Gott Nytt År till dig och ditt café!
2016-01-02

  Valter Örn VIP
Jag kom osökt in på minnet av Gösta Linderholms låt Brittas Restaurang som förmedlar samma mysiga känsla.
"Kära, kära Britta, ge mig en öl till
Kom här och sätt dig, ge mig lite tid.
Ge mig lite värme, ja, all den du har !
ty kanske världen brinner om bara några dar."
Skulle vara härligt få höra dig sjunga sången Hillevi´s Café !
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP