Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värma dig till ro

 

Låt mig få visa dig

mina varma händer

låt mig få lägga dem

på din kalla kind,

svepa dem

över ditt tomma bröst

låt dem få öppna

ditt ensamma hjärta

 

jag ser dig i skymning

i en falnande låga,

låt mig få tindra

min längtan för dig

låt mig få

värma dig till ro.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-02 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP