Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto , Copyright : Soligajag_1


Söndag och vilodag.

Idag ska min kropp få en kur av
både in och utvård.

Den inre vården fick jag ett tips utav
en poet härinne.
Nu ska det förverkligas på alla plan.

Börjar med denna poesi som jag älskar
att få uttrycka mig på olika sätt.
Med ord och verbaler som får mitt inre i ro.

Den ena sekunden sprutar det ut ord åt alla
håll. I nästa tar det stopp.
Din maskin behöver ha energi och intag av
olika medel som gör dig 'hel' igen.

Denna dag är en sådan.
Andas djupt och börjar mitt Nya Liv.
Sjunker ner i detta ljuvliga bubbel som får
alla porer att öppna sig.

Sedan får kroppens inre en helrenovering.
Njuter och mår gott tills alla lemmar
är som gelé och mitt inre har fått en dos
som gör att jag vill ut och springa
sjumilen!!

Vill leva och sjunga ut min glädje!!
Tjoho va glad jag är!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-01-03 08:29



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Inspirerande!
2016-01-05

  Niliboy
Visst är det roligt att vakna å känna glädje å inspiration!
2016-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Det bara sprutar glädje från dig...man blir så glad av att läsa det du skriver...
2016-01-04

    Dan Myrbeck
Hääääääääääääärligt!
2016-01-04

  Valter Örn VIP
Skulle vi
inte som Hillevi
kunna vårda vårt inre och yttre
så kunde vi
ge glädje till många
2016-01-03

  Ljusletaren
Getens år om jag minns rätt och ett år av möjligheter. Kör vidare och kör säkert via ditt inre sinne. Bra ordat/kram
2016-01-03

  louisegirl
Härligt för kropp och själ, när sköna Söndag är här...
Fint i text och bild
2016-01-03
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP