Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Jag är inte lesbisk"

Det är med hjärtat i halsgropen
Och känslorna i handen
Jag ser på dig
När du går från mig till honom




Fri vers av vinternolla
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-03 14:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark i känsla o ord, bra
2016-05-14

    ej medlem längre
Känner igen mig! Jättefint med "känslorna i handen"
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

vinternolla