Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånar ett foto som en vän tagit.


Är det Måndag eller ??

Alla dessa helger gör en vimsig,
vad är det för dag idag ?
Vaknar ur slummern och ska vända mig om
för att snarka vidare . . .

Det är visst Måndag hör jag min son säga
ur min slummer och klockan ger ifrån sig ett
'Herätys' =Vakna nu. . ' pling'
Vill bara ta det varma goa täcket och somna om.

Nehe du . . Lilla fröken , nu är det dags att bege
sig till det mysiga köket och bereda degen.

Tar en slurk utav kaffet så kroppen vaknar till
liv.
Är det så med denna dryck, att den får oss att bli
pigga eller är det en myt?
Blir ni pigga av kaffet ? Hur många koppar kaffe
dricker ni under en dag? Arbetsdag , ni som jobbar.
eller ni andra som är hemma, njuter av eran dag
på olika vis.

Jag dricker alldeles för många koppar kaffe när
jag jobbar.
Jag försöker ta ett glas mineralvatten emellanåt
vilket är bättre för magen.

Tycker det är intressant och samtidigt kul att få lära
känna poetvännerna lite grann på detta vis.
Skriv gärna en liten dikt, poesi eller en Novell
om eran vardag.

Jag Älskar att läsa och beskåda dessa , sedan
ge en kommentar utav dess like.
Som en sådan :
Mitt hjärta hoppar ett extra skutt utav din kärlek
som du bedyrar din vän i denna varma poesi.

Önskar er en mysig och härlig Måndag
med olika anekdoter ur världens alla hörn.
Varma kramar skänker jag er från mitt inre rum.
Soligajqg_1





Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 588 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-04 06:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man blir lite vilsen när det är så många helgdagar...fin text om din måndag...
2016-01-04

    Dan Myrbeck
Kaffe gör dig pigg beroende på att du aktiverar hjärnan genom att fundera på dess effekt...

En vanlig dag
---------------

Brukar lyssna på nyheterna i P1.

Tar sedan en promenad med min vandrande pinne, Erik.

Sedan ringer jag Merkel och kallpratar lite, Obama är
sällan anträffbar.

En gång ringde en underlig
figur som sa att han heter
Stefan Löfven. Jag sa att
jag inte är intresserad och
att jag är nöjd med min
nuvarande teleoperatör.
2016-01-04

  Ljusletaren
Härliga ord att ta emot på en måndag *tack*
Tål inte med kaffe längre så det är te som gäller här. Fast ibland kan en tår av denna dryck avsmakas :-)
/kram
2016-01-04

    ej medlem längre
Dina ord får mig att le varmt och känna hur livet vaknar denna måndag!

2016-01-04

  Valter Örn VIP
Din härliga text gjorde mig mer pigg än vad en kopp kaffe ger. Härligt att börja året så livsbejakande.
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP