Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djuplycka

 

Att dyka

på djupet

i Havet av Bokstäver

Att finna den rätta

de rätta

att flyta till ytan

att forma till ord

med mening

är dykarens lycka

få dela med andra

             (c) ingridtrolle




Fri vers av Ingrid Trolle
Läst 468 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-01-04 07:22



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Tack för ännu en MITT - i - PRICKARE!!!
2016-04-05

  Eva Helene VIP
Vilken bra metafor, för just så är det ju!
Fint skrivet och inspirerande!
2016-02-16

  Linda CH VIP
Så lyckat sätter du ord på känslan! Superfint!
2016-01-05

  Lars Hedlin
yes just så! Mycket bra :)
2016-01-05

    ej medlem längre
Jomenvisst så är det! Fint skrivet!
2016-01-05

  Bo Himmelsbåge
Jaa... djuphavsdykare är vi allihopa...
skönt att då och då kunna föra några pärlor till ytan...
till allas trevnad o uppbyggelse...

Fint skriftat!
2016-01-05

  Ljusletaren
Suveränt ordat och det flera ggr om/kram
2016-01-05

  Olof Lagerhorn VIP
Dina kloka ord speglar sin egen skönhet. Ja, bokstäverna är lite som isbergen: ser inte så mycket ut för världen...men desto mer finns därunder.
2016-01-04

  axveronika
Ja så bra skrivet
2016-01-04

  Chawa VIP
Precis... och likt musslan kan vi så sluta orden i vårt inom där de en tid får rullas och slipas... Fint!
2016-01-04

    Dan Myrbeck
Den som lever språkigt
har aldrig tråkigt!

En gång när jag dök som vanligt, hade någon hunnit före, och bara
de sista bokstäverna i alfabetet
fanns att tillgå:

- Å vilken ö!

- Ä.
2016-01-04

  KYREUS of Sweden
Väl skriftat!
2016-01-04

  walborg
Nyskapade ord och nyskapande bilder - varmt tack för inspirationen!
2016-01-04

  Valter Örn VIP
Ja vilken lycka där det inte att likt en havsarkeolog få dyka ned i ordhavet och finna rätta ordlydelser som legat fördolda.
2016-01-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om skrivandet!
2016-01-04

    ej medlem längre
Alldeles övertygande skrivet! *
2016-01-04

  aol
Bra och sant skrivet,
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Trolle
Ingrid Trolle