Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ljuset möter iris

 

Underbar vilar jag i dina armar

tills nattens mörker böjer

en smekning lyfter din doft

när åtråns uppror dröjer

 

sekunder blir en evighet

varje ögonblink ett paradis

du föder mig om igen

när ljuset möter iris.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-04 17:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert om kärleksmötet.
2016-01-04

    ej medlem längre
Mycket fint Peter..
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP