Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi faller sakta och osynligt

havets krus börjar så sakta

retirera

knäets artros likaså

 

ett tillfälligt fredstillstånd

det är ett som är säkert

för dem som lärt sig att

inte ropa efter för mycket

 

inte vara för lycklig

då kan olyckan drabba

det hörde jag med öronen

de små när jag var liten

 

även om de nu är stora

som trollefars  i skogen

vill jag ändå önska

att absolut helt och fullt

få vara i så pass lång tid

att det en smula kan över-

skugga de mörka stupliknande

djup som hamnar då och då

precis framför näsan 

 

vi är många som har det så

det vet jag

önskar bara vi kunde lyckas

hålla ut armen så

att allihop landar

mjukt och försiktigt




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-01-04 19:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och starkt!
2016-01-05

  Jaseph
Försiktigt, rakt och väldigt bra. En dikt att ta med sig in i det nya året!
2016-01-05

  stig wikman
Mycket bra skrivet .

KRAM FRÅN SW.
2016-01-05

  aol
En dikt skriven så rakt ur hjärtat så den grep tag i mej, tack
2016-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP