Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tysta skriket

 

Hon skrek högt inom sig

som hon alltid gjorde

men,

skrika rakt ut har hon aldrig gjort

och det

vill hon göra någon gång

skrika ett riktigt högt primalskrik

ett frigörande primalskri

rakt ut i tomma luften




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-05 08:56



Bookmark and Share


  aol
Såsom man skulle vilja,bra skaldat,
2016-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Janov...
John & Yoko gick på den terapin.
2016-01-05

  Maria Sundelin VIP
Det är nog många av oss som skrikit i det tysta
Bra fångat
Kramar
2016-01-05

  Lars Hedlin
Bra starkt och härligt framfört!
2016-01-05

  Maud Louise
Att skrika ett riktigt högt primalskrik är befriande! Jag har provat och det kan rekommenderas :)
2016-01-05

  Linda CH VIP
Den kan sannerligen vara skönt!
2016-01-05

  Marita Ohlquist VIP
Primalskrik är befriande!
Vid behov så gör jag det ensam på stranden.
Måsarna brukar flyga iväg med snabba vingar.
2016-01-05

  Hanna Mari Wallin
Vilken uppfrisande dikt

ja det har nog funnits tillfällen där ett "Primalskrik" skulle ha upplevts befriande!


2016-01-05

  Evelyn Falk Möller VIP
Jag ser Ronja framför mig...
Och lika underbart som att lyssna på henne är det att läsa din dikt.

Primalskrik borde ingå borde skrivas ut på recept så som motion görs. Då hade de kunnat bli mer vanliga. För helande är dem.... :)
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP