Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Boy crush.


Fantasier om nattliga lekar.

Följ med mig in i min rökiga dimma.
Lek med mig naken under midnattens timma.
Fyll dina lungor
och låt tungorna
leka med varandra.

Känner du något än?
Känner du värmen sprida sig genom varje lem?
Känner du närheten som röken omsluter oss i?

Jag vill låta mina händer vandra över din bröstkorg,
ta av dig din tröja.
Jag vill känna dina händer längs min rygg,
ta av mig min tröja.

Smek mina bröst,
precis som du gjort i din fantasi så många gånger.
Smek mina bröst,
jag har sett din blick klä av mig i flera månader.
Smek mina bröst,
jag sitter gränsle över dig
kan inte inte blunda
hela vår existens gungar.









Fri vers av Sofiisenasa
Läst 605 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-01-05 09:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Up and down, down and up.

Underbara skiftningar i dina bildliga texter.
2016-03-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
jag smeker dina bröst

underbar skrivelse
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa