Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://soundcloud.com/jeremiah-karlsson/det-harda-ljudet-av-fallande-manniskor


Det hårda ljudet av fallande människor

Maskinen
och dess värme stiger uppåt
jag ligger på betonggolvet
en söndrig och skitig mutter
jag är utan människor
i mina själviska jeans.

Jag blickar uppåt
kugghjulens hårda kanter slipar tomrummets kant
cirklarna snurrar och någonstans i mörkret
hörs skrik
skära i bruset
jag hör det hårda ljudet
av fallande människor.

Högt där uppe måste det vara varmt …

Jag ligger stilla
är inte på väg någonstans.




Fri vers (Fri form) av Jeremiah Karlsson
Läst 556 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-05 11:10



Bookmark and Share


  aol
Bra där dikten griper tag i en.
2017-09-13

    ej medlem längre
Den är perfekt
Texten griper tag i mig från första råd
Känns som att någon spänner min själ i en tvinga och vrider runt
2016-12-30

  Robin V
Grymt bra. Och titeln, redan där är det briljant!
2016-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Jeremiah Karlsson
Jeremiah Karlsson