Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Följ mig på min Youtube-kanal: https://www.youtube.com/channel/UCVjC54fO1elhcC1ZIFThKAA


Det är en vanlig dag på poeter.se

en fabrik med tusen sömmerskor
en fabrik med tusen montörer med tunna instrument
en afrikan som hämtar mineraler i ett berg

ett hjärta som är allt som finns i världen
ett sår som aldrig koagulerar
fem liter blod som svallar med hormoner och medicin
och lite vaccin

se mig, för jag är naken trots mitt tjocka hår
för här är jag, och fuck you om du inte tar mig
eller lämnar mig alone

och här står jag och kan inte annat
och allt är så betydelsefullt och samtidigt inte
och jag kommer inte fram till stunden när jag skriver en psalm
och jag tycker inte om hur dagarna går utan att bry sig
och jag försöker och jag försöker och försöker

det är en vanlig dag på poeter.se




Fri vers (Fri form) av Jeremiah Karlsson
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-24 06:21



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
!!!
2021-07-09

    Sefarge VIP
Så kan det gå.När inte "baskern" är på.
Man klarar sig bäst ändå?
Glad Midsommar!
;)
2021-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Jeremiah Karlsson
Jeremiah Karlsson