Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/channel/UCVjC54fO1elhcC1ZIFThKAA


En dikt ska vara som ett aprilväder

Solen lyser och det blåser iskallt
molnen drar fram
med hagelstormar
det vräker ner hagel
i natt kom det snö
det regnade nyss
en stund

en dikt ska vara som ett aprilväder

jag hatar aprilväder.




Fri vers (Fri form) av Jeremiah Karlsson
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-14 20:15



Bookmark and Share


  Monica Lindgren


Fin rytm i dikten! Ja, en dikt kan gärna vara nyckfull och oförutsägbar, det håller jag med dig om! Som ett aprilväder.
2021-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Jeremiah Karlsson
Jeremiah Karlsson