Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


https://www.youtube.com/channel/UCVjC54fO1elhcC1ZIFThKAA


Osynlig författare

Tänk, nu badar de andra i sjön
och solen skiner på dem
och värmen omsluter dem

och här sitter jag
vid datorn

jag sitter här och knackar på tangenter

jag sitter här och läser om spammande författare
och egenreklam

”Nya författare på små förlag tvingas förhålla sig till risken att begå ett kulturellt självmord på sig själva tidigt i karriären – eftersom gamla normer om tillbakadragenhet fortfarande råder (och faktiskt kan anses som mer smakfulla), detta medan de själva uppmanas att synas på ett vulgärt och förintande sätt.”

jag sitter här vid datorn och de andra badar i en sjö

och jag syns ju inte ens.




Fri vers (Fri form) av Jeremiah Karlsson
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-25 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeremiah Karlsson
Jeremiah Karlsson