Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånade ett foto på google.


En kvinnas lustar och begär

Denna poesi kom jag på genom Ljusletaren
som gav mig två olika inslag som hon delat med sig till oss här, vi skulle
även berätta vad vi tyckte och det gjorde jag.

Kan nämna en viktig sak angående kvinnan så att männen
inte får en felaktig uppfattning om det motsatta könet.
Det enda en kvinna egentligen vill ha är kärlek, uppskattning och
naturligtvis sex.
Det finns detta ämna i kroppen som kallas endorfin , när vi njuter med
med en partner så utsöndras detta, sen går vi med ett leende hela
långa dagen , sjunger till och med en trudelutt, ler som en galen tok
så att folk tittar på en precis som man är knasig.

Såvisst behöver kvinnan mer än kärlek och uppskattning.
Det är likadant med manskönet kan jag säga.
En del män vill visa att dem är så tuffa och klarar av mer än
vad dem själva påpekar.
Så är inte fallet.
Nu låter det precis som jag är en manslukerska , ler åt det.
Nej då,berättar gärna att jag träffade en man från Chile när jag va
ung. Det blixtrade och det va hett. Sedan kom barnen och blixten slog inte
ner lika ofta. .
Nu kommer jag till Ljusletarens ämne.
Att kvinnan så gärna vill ha mys och kel då och då.
Naturligtvis med en och samma man.
Är det fel att söka sig till olika sighter för att försöka hitta kärleken.
För innerst inne tror jag att alla vill leva i tvåsamhet med sin kärlek.

För mig finns inget rätt sätt att leva. Alla lever och känner som han/hon
tycker om att göra. Sen finns alltid den där aspekten - vad vänner , syskon, mamma, pappa eller överhuvudtaget din omgivning tycker.
Vet du vad , det är INTE dem som lever DITT liv , det är du själv.
Du behöver ingen som ska tala om för dig hur du ska leva.
Det får du välja själv. Det är okej för mig.
Må gott och njut av livet!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-05 17:11



Bookmark and Share


  louisegirl
Så bra skrivet
2016-01-07

    Dan Myrbeck
Kärlek ger endorfin, adrenalin
och poesin.
2016-01-07

  Ljusletaren
Bra skrivet!
Träffa någon via en sajt har jag hört mycket gott om för par lär känna varandra på ett annat sätt innan första träff. Så klart att det även där är svårt att hitta den rätte men möjligheten finns både där och i folkmängden/kram
2016-01-06

  aol
Oj så bra skrivet och slutorden knyter verkligen ihop säcken, verkligen upplysande och berörande vännen,
2016-01-05

  Valter Örn VIP
Oj va bra du skriver. Vi är så rädda för vad andra tycker menar och säger. Det är dags att sluta med dessa reagerande/parerande attityder. Själv har jag också hållit mig tillbaka i skrivandet här för att inte väcka anstöt. Bara för det så lägger jag nu in min nya text Älskog. Frisch vom Fass ! Tycka vad man vill !
2016-01-05

    ej medlem längre
Må gott och njuta av livet...det kan inte sägas bättre än dina ord gör här.
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP