Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång jag lyfte

En gång jag lyfte mina armar
Så tystade jag hennes sång
Litet öga mig såg
På marken låg
Dun röd
Död
© Pretty Poet




Fri vers av Pretty Poet
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-05 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pretty Poet
Pretty Poet