Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mötes kommen

 

Nu finner du mig

till mötes kommen

nu lägger du dig

här, i rofylld stund

 

du andas fjärilens lätta vingar

i mitt kärleksfulla bröst

vi är den stilla tid

där varje sekund

som en juvel bevarad,

varje smekfull rörelse

i huden formad

till mötes kommen.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-05 18:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker text.
Mvh annokas
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP