Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskog

Älskog

även om det är fejkat

akildras kanske

mest realistiskt

i pornografi

I text skulle det

bara bli töntigt

En fråga om

upprepningar

Där kan det bara

beskrivas

med anspelningar

Men trots allt

kan en sådan bok

som

Madame Bovary

fast den är byggd på

anspelningar

ha ett så stort

litterärt läsvärde

fast den skrevs

redan på 1800-talet

Det är kanske

det antydda

som ger

den största

kittlingen




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-05 19:53



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Det monotona
Upprepandet
Mellan två "fläskskära"
Kroppar är kanske inte
Så roligt i längden?
Sinnlighetens klassiker
Vinner i längden!!
Livsklok
observerad iakttagelse!!
;)
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP