Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arrivisten


Den vassa armbågen skar in i hans mellangärde
den lämnade ett evig sår i hans sinne
Utan nåd lämnades han i sin egen plåga
oförmögen och utan försvar

På himlen rörde sig molnen
medan skogens träd rörde sig sakta
Livet på stadens gator fortskred
ingen observerade hans nederlag

Högre makter skrattade honom rakt i ansiktet
trots demonstrationsplakaten i revoltörernas händer
Ingen skriver den svages historia
oförmögna och utan försvar

De vässade armbågarnas tid är kommen
kommen för att stanna för evigt
Var finns läkningen och vilan
var finns styrkan för de svaga

©Miragen 2015




Fri vers av bo.rackson
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-05 20:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det största partiet som säger sig representera de svaga har blivit ett borgerligt parti och Vänsterpartiet är nu vad SAP var förr.
(Frågan är om det inte säger mer om Vänsterpartiet än om SAP...)
2016-01-05
  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson