Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden vår fiende

Tiden känns som en fiende
oavsett om det snöar eller regnar
Inte ens solen kan bemästra de
känslor tiden föder

Tiden läker inte alla sår
vi har inte tiden på vår sida
Inte ens verkligheten kan mota
det oundvikliga

I tiden föds den nakna maktlösheten
inga erfarenheter blir till gagn
Inte ens sorgen ger lindring för
oroliga själar

Tiden är ingen vägvisare
den visar envist endast åt ett håll
Inte ens vilsenheten kan bära
våra irrfärder

Tiden är en fiende
obunden våra liv och behov
Inte ens om tiden tar slut
stannar vårt sökande




Fri vers av bo.rackson
Läst 164 gånger
Publicerad 2020-04-25 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson