Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö och knarrande fötter

 

Snövitt utanför mitt fönster

det är kallt och klart

 

Jag längtar efter känslan av

knarrande fötter när de krossar

snöflingorna i varje steg du tar

på väg till mig

 

men mest av allt

 

Längtar  jag efter den stekheta solen

på mina kinder

som blir blossande röda 

när du ser på mig

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-06 15:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om längtan!
2016-01-07

  Lars Hedlin
Känslan stark i denna :)
2016-01-07

  Maud Louise
Så fint skrivet! Känner längtan efter kärlek...
2016-01-07

  Evelyn Falk Möller VIP
Längtansfulla rader som väcker.... längtan
2016-01-06

  Hanna Mari Wallin
oj vad fint skrivet
ord som sjuder av längtan och kärlek,
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP