Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sin tid i fåfänglighet

 

De stunder

jag inte sett dig

 

känt dig i när

 

fångat dig

i doftens hägn

 

har mina dagar

brunnit sin tid

i fåfänglighet.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-06 16:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint Peter, applåder..
2016-01-07

  Änglaögon
Dina ord andas äkthet.
2016-01-06

    ej medlem längre
Ord som förtrollar med sina känslor.
2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP