Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hinner knappt andas

Jag saknar tiden när jag var liten
då skrattade man nästan hela tiden
man kände ingen stress eller panik
varje dag kunde man vila i frid.

Nu vill jag bara skjuta mig själv
varje dag är en stor process
känner bara panik och stress
ingen leende på läpparna, nej.

Jag saknar tiden när jag var liten
då kunde man bara springa runt ute
i de gröna gräset och i det fria.

Men nu är allt annorlunda
jag hinner knappt andas
den ända vägen är nu
är att försvinna eller dö ut.

Arnela Arre Kurbegovic (2016 - 01 - 7)




Övriga genrer av Arnela
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-07 20:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivit. Gillar din text.
2016-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag känner igen mig.
Jag hade en bok som hette "Barndomslandet". Tänker ibland på den titeln.
Den säger så mycket.
Olle Adolphson sjöng: "Barn är ett folk och dom bor i ett främmande land..."

Men du skapades inte för att försvinna. Du skapades för ett högre syfte.
2016-01-07

  Marita Ohlquist VIP
Skarpa kontraster mellan barndomen och vuxenlivet!
Bra förmedlat.
2016-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela