Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig till mötes i drömmen

 

Du reser mig som i berusning

när du rör dig genom rummet

en slöjans doft som fångar mig

skänker mina sinnen

njutning och behag

 

jag håller dig så tätt

fast du vilar i en annans tid

din kärlek är min blund

min tanke finner frid

jag vet ju att du kommer

mig till mötes i drömmen.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-07 21:30



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Vackra minnen...kommer till liv i våra drömmar...
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP