Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är min fotokonst


Blott ditt godisfat

***tänk att jag skulle få snubbla, in i en slags magisk fantasibubbla, av känslor jag ej kunde förutspå, och hur jag alltjämt lät det fortgå... ***denna förtrollande värld, med upphöjda sinnen, för evigt i mig som minnen, vart eviga gång in i en dimma, av känslor som jag älskar att förnimma... ***Du underbara, Du mig så kära, håller mig nära, när vi två är, är vi oskiljbara... ***men när sedan tiden går, och lek blir till allvar, frustrationen ger mig sår, när jag blir ensam lämnad kvar, i vår värld som är intim och privat, jag är för alltid blott ditt godisfat, oss emellan ett sensuellt prat, jag är din karamell, din favoritsnougat... ***kemin den stämmer, och vi dras till varandra, men där finns en sko som klämmer, jag är och förblir alltid den andra... ***nej, inte otrohet, utan på ett annat sätt, vi har vår form av trohet, en slags förmånsrätt, på ett tabulagt förfaringssätt, där ingen av oss för närvarande tycks bli mätt... ***jag är din så länge du vill, men underligt är det, hur jag förmår mig att stanna, undrar hur länge till, jag är upphöjd i din sfär, när åldern sagt sitt, om sådant som samhället banna... ***åren går, och åldern stiger, fäller en sorgsen tår, med vetskapen om det som komma skall, en dag står du inte mer i min hall, borta med den framtid som dig väntar, och skall få, utan mig, aldrig mer vi två, det är bara att acceptera, att dagen kommer då jag ej längre dig attrahera, been there, done that, är något som även du i dina framtidstankar vill nå, ensam står jag då kvar, jag som en gång var din katt, din förföriska tiger...

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-08 05:33



Bookmark and Share


  Trädskugga
En mycket vackert vemodig dikt, som ger en ordlöst insiktsfull känsla till läsaren, gillar :)
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale