Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Översättning av min engelska text "…well, this ain´t my first rodeo", till svenska


Karusellfärd mot friheten

…nåja, detta är inte min första karusellfärd i livets berg-och dalbana, Jag är tillbaka på sadeln innan ni vet ordet av, detta är inte ett maktspel för gallerian , där omvärlden bestämmer schackdragen , eller beslutar i vilken takt jag skall framåt ... Jag lever mitt liv , och färglägger själv min egen framtid , och ingenting ni säger eller gör , kan ge mig känslor av sorg Jag kan vara skör inuti , kan enkelt brytas ner, men jag är inte svag eller döende , Jag är tillräckligt stark och kämpar på ända tills mitt sista andetag ... Det här är min konstnärsvärld, där jag är upphovskvinnan för min framtid jag uttrycker ord från djupet av mitt hjärta, och att döma mig , kommer inte att ändra de facto , mitt inre är en konstnärssjäl , och jag njuter av min karusellfärd mot friheten, upp för backen... och läs nu mina rader av poesi, tolka nu rätt mellan raderna, jag sätter färg på min livsfilosofi , målar med min livspalett, där jag ensam väljer färg på vad min livspensel skall måla det är en konversation med mig själv, att reda ut om ordning och kaos Jag är min egen drottning, och superhjälte , jag färglägger min livsfärd , är tillräckligt oberoende och självständig Jag känner mitt inre jag, numera är "hon och jag" ganska bra bekanta med varandra…

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-08 20:56



Bookmark and Share


  DominiQueen
Älskar allt, utom att ordet kamp skar som en kniv i hjärtat... Jag avskyr Draken kamp.. Btw Sanna Edhin släpper snart en redividerad version av sin bok, klassikern: "Sluta kämpa - börja leva"

Du vet i lusten, i karusellen som Du så underbart beskriver så når vi flow... I passion behöver vi ej gå i motstånd... Vi bara Är... I det vi vill vara.... Jag har själv ADHD och förstår karuseller, torktumlare, fyrverkerier, bisvärmar och hur njutbart det är nä en skönjer en röd tråd....

Fortsatt lycka till... Glad jag fann denna text, Bokmärktes. Tack
/DominiQue
2016-01-09

  Henning Hson
Gillar ditt uttryck!
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale