Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handlingsförlamad

Tanken på att klä på mig, nej
tanken på att gå ut, nej
tanken på att plugga, nej
tanken på att diska, nej
tanken på att bada, nej
tanken på att sy, nej
tanken på att äta frukost, nej
tanken på allting, nej.




Fri vers av life is killing me
Läst 328 gånger
Publicerad 2016-01-09 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

life is killing me
life is killing me