Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambivalent

Tillåt mig att förvinna från denna sarglade kropp.
Tillåt mig att vara besviken på mina föräldrar.
Säg mig att det snart kommer att bli bättre.

Jag är som en hungrig varg som trängtar efter fitta och kuk indrängta i kåtsafter.

Ge mig alla världens organ nu!!!




Fri vers av life is killing me
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-07 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

life is killing me
life is killing me