Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror aldrig det kommer gå över

Stesoliddimma förvirring och desperation.
Jag är jagad av demoner. Ilvilliga onda tanter.
De försöker förråda mig. Jag är naken i skogen, kramar taggiga taggtrådar,
spyr upp blod.
Vad tänker du om mig?
Varför vill jag missbruka, komma bort?
Jag tror aldrig det kommer gå över.




Fri vers av life is killing me
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-02 15:28



Bookmark and Share


  mickech
Jadu, det känns så, men det går över med tiden. stark text!
2017-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2017-01-02
  > Nästa text
< Föregående

life is killing me
life is killing me