Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir alltid fel

Blunda, du finns inte mer, ingen finns mer.
Att vara grundlurad, hypomanisk, gråtfärdig.
Söndertrasslad i spädbarnskoliktårar i helvetets labyrint.

Dårar, vi dårar som i blindo råkar röra vid varandras hjärtan.
Försöker förstå oss själva.
Men det blir alltid fel.




Fri vers av life is killing me
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-24 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

life is killing me
life is killing me