Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt från avdelningen

Mätt av medicin,
likt ett fullbordssvin.
Grillad som ett höns,
jag känner mig full som en pellejöns.
Här på psyket ligger jag manisk i sängen,
och väntar på drängen.
Så pillsk därunder, väntar jag på att gå under.
Saknaden av karlen som flytt fältet,
gör att jag snart tar till snåran och bältet.
Ingen rast ingen ro, lida får du göra när du blir stor.
Vad gör du Kim? dansar du bugg med Anette, ack du är så konkett.
Ditt liv flyter på som förr, som inget hänt, är du dement?
Inuti mig är det svart och gråt,
men jag gissar på att du kollar på porr och är kåt.
Kanske ändå inte skulle va så clever att vi skulle va 4-ever.




Bunden vers (Rim) av life is killing me
Läst 325 gånger
Publicerad 2017-04-11 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

life is killing me
life is killing me