Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

funderingar

Dumma kväll. Dumma mörker. Dumma känsla.
Varför fladdrar tankarna som löss?
Längtan trasar, trasslar och kuvar mig.
Musiken ekar i tomhet.
Lilla jag i detta stora hus, vem är jag?
Ölen lullar till det, fryser verkligheten.
Göra piercing eller inte? Det är frågan.
Saknar din kuk i mig, saknar din röst.
Hispig musik dränker verklighetens ensamhet.
Är jag så stark som jag trodde?




Fri vers av life is killing me
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-02 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

life is killing me
life is killing me