Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mig att komma åter

 

Tänk bort de dagar

då jag inte funnits

dig närvarande

 

Fråga inte morgonen

varför jag inte vaknat

och älskat dig

 

Skriv bort de ord

som aldrig bevisat

min kärlek till dig

 

Låt bara ditt hjärta

vara öppet en stund till

för mig att komma åter.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-09 17:57



Bookmark and Share


    sunnanvind
Att våga leva sin kärlek... Så tänker jag. Att våga ta emot och ge av livet och av kärleken, samhörigheten trots...
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP