Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://mrhagman.blogg.se


Obstinat Kärlekssoldat

är obstinat
men inte oresonlig
mest trotsig och egensinnig

har hoppet kvar
trots vinterns motvind
pest, bombning kan jag le åt minnen

som finns av
allting roligt
fest, kompis och hela familjen

som finns kvar
trots årstid
skräck, mobbning och feta hinder

ref:
och mitt bläcks konst finns i dessa rimmen
perfekt ork till att knäcka pinnen
av orättvisa! med min visa ska jag visa

en obstinat kärlekssoldat <3




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-10 12:21



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Fin bild!
Fin text och fin sång ... bravo vännen/kram
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl