Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finna ro

 

må den stund jag finner ro..
förglömma tidens rymd..
låta se och höra..
njuta och spela..
falla samt sova..
i all oändlig tid..
..blott en kort sekund..
av vår tid.. i ensamhetens
ljuva tystnad…

~ netis ~

©agneta pichler
24/12-2003
mölndal




Bunden vers av agneta pichler
Läst 335 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-10 23:18



Bookmark and Share


  aol
Insiktsfullt vackert skaldat,
2016-01-21

  Den lilla tänkande
Mycket fin :) Behövde en sån här dikt.
Men snälla, sätt dit tre punkter på alla rader så att de inte bara är två. Lite störande.
eller ta bort dem helt? ...
2016-01-14

    Dan Myrbeck
Finstämt vacker
2016-01-11

  Maria Sundelin VIP
En bra insikt
Kramar
2016-01-11

  M M Mannheim VIP
Vilken rytm, man rycks med i orden!
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler