Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rena fötterna.

Kommenderad till att göra om fötterna, hur nu det skall gå till. Storlek 44 har jag, kan man önska sej något mindre, för det finns alltid små storlekar över när det är sko-rea. Nej, fötterna skall bada, ser framför mej badbyxor för fötter, hur simmar fötter i storlek 44.

Hustrun glider in, vad har du i väskan frågar jag hustrun, då kommet det en massa konstiga uttryck från hålet där hustrun i vanliga fall stoppar in maten, fotfil, fotcreme, fotpeeling, fotscrub, fothandduk, aceton, bomullstussar, nagellack, nagelfil, nagelklippare. Har du hela verkstan med dej undrade jag. Då kom den där blicken som betyder "karlskrälle fattar du inget"

Har fortfarande storlek 44, tur de inte krympte av vattenbadet.




Övriga genrer (Kåseri) av Lars E Jönsson
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-11 07:59



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Reklam: hon hade onödigt många saker i väskan. Hon kan behålla fotfilen, nagelsaxen, nagellacket, acetonet! Det andra kan hon lägga bort och köpa MENDER fotcreme, den är magisk
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson