Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan källan sinar

 

Genom nattheta drömmar

färdas jag igen

 

din lust lockar mig

till flodens mynning

 

jag dricker mig otörstig

innan källan sinar.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-11 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP