Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sätter min resa

Jag sätter min resa i en vacker ram
Jag hänger den på min vägg, ser den var dag
Färgerna ändras och motivet med
Ibland hänger den lite på sned
Jag behöver den där för att inget glömma
För att aldrig mer mig för sanningen gömma
© Pretty Poet




Fri vers av Pretty Poet
Läst 185 gånger
Publicerad 2016-01-12 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pretty Poet
Pretty Poet