Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över de minnen som gråter

 

Jag kommer i din framtid

läser dina läppars saga

ristar vällust under huden

i stunder som

för alltid ska behaga

 

Vi släpper aldrig nattens hopp

försyndelsen ropar oss åter

jag äger dig, du invaderar mig

sveper åtråns pensel

över de minnen som gråter.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-12 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP