Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt första alster. Experiment med 3 gånger 3 i rytmen. Jag kan för lite om kategorier så jag valde "Fri vers". Osäker om jag skulle slutat efter det sista "Ingenting" eller inte / Kram Peter


Ingenting - Någonting

Står helt still
Känner in
Ingenting

Ryggen rak
Sinnet töms
Ingenting

Alla ljud
Dör ut helt
Ingenting

Tystnaden
Vrålar högt
Ingenting

Andningen
Väntar på
Ingenting

Ögon sluts
Allt jag ser
Ingenting

Gömda rum
skuggor av
Ingenting

Tanken tom
Skriver ner
Ingenting

Är jag till?
Vem ser mig?
Någonting

Vad är liv?
Vem ger hopp?
Någonting

Var är du?
Finns i mig
Någonting

Vem är du?
Är du där?
Någonting?
Någon?
Du?




Fri vers av Mannen från Tabor
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-12 23:50



Bookmark and Share


  Mannen från Tabor
Spännande att tolkningen kunde bli på det sättet.
Min känsla var på annat sätt när jag skrev.
Förväntansfull, avslappnad, stressfri, varm, välkomnande.....
2016-02-11

  Åse Tropp VIP
Känner igen tonerna av någon som förlorade livsglädjen.
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Mannen från Tabor
Mannen från Tabor