Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En paus i Evigheten

tiden - en paus i evigheten
världen - ett stoftkorn i kosmos
livet - ett nedslag i skapelsen
verkligheten - en illusion i tillvaron
lidandet - en källa till empati
mänskligheten - en avbild av det gudomliga
ondskan - ett misstag ur medvetandet
kärleken - en försmak av paradiset
Gud - en sammanfattning av Alltet




Fri vers (Fri form) av Mannen från Tabor
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-22 22:36



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Tänkvärd uppräkning av synonymer som jag delar med författaren!
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Mannen från Tabor
Mannen från Tabor