Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar på en körövning

Man kan ju inte sluta tänka för att man sjunger
Man kan ju inte sluta sjunga för att man tänker
Man kan ju inte sluta tänka för att man pratar
Ibland måste man sluta prata för att fundera
Ibland måste man prata för sig själv för att tänka klart
Det tänker jag på




Fri vers (Fri form) av Mannen från Tabor
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-03 12:50



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Fniss!
Ja den va ju fundersamt jäkligt bra ordad text...
"Kunna göra 2 saker samtidigt"
Kan vara svårt..här tänker jag att det blev mycket att tänka på..OJ!

Jag tycker denna text enkelt bra uttryck hur det verkligen kan vara!

Den ger jag en applåd för om jag nu tänker det och inte gör det så har jag iallefall skrivit ner det...Fniss!
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Mannen från Tabor
Mannen från Tabor