Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskedröm

ord kastas ut
tar aldrig slut
kärleken väller fram
känner ingen skam
ondskan tynar bort
dunstar inom kort
helighetens lampa skiner
godhetens vind viner
förljugenheten försvinner
sanningen vinner




Fri vers (Fri form) av Mannen från Tabor
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-22 22:33



Bookmark and Share


    jaybird
"förljugenheten försvinner
sanningen vinner"

Lögnen kan genom hot och våld överleva i sekler. Men bara genom hot och våld. Fiskarna ruttnar från huvudet och när förruttnelsen börjat går det fort.
Kan en önskedröm infalla så gör den det. Men när?

Centrala tankar du plockar ner med grace.
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Mannen från Tabor
Mannen från Tabor