Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förföra

Ordet förföra

är ett uttryck

som hämtats

från den

fysiska världen

Det framstår

som något

som stegvis

ska förändras;

ett jalusi

som ska dras för

sanningen

Genom att

ordet för

används

dubbelt,

så uppstår

en förstärkande

effekt




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-13 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP