Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julens efterbörd.


Hogshead

Julen är
äntligen
över
och min
uppdaterade
profilbild
på sociala medier
känns
väldigt

ärlig

där jag lufsar
fram

på Playa Flamenco

i Puerto Rico.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-13 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP