Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt oss vara progressiva



älskade

för vi blir aldrig fria från

friktion

söder om mina tunnlar

norr om din andedräkt

tung som kvicksilver

ett bergspass i stigningen

från knävecket mot låret


ändarna ska mötas

 räkna takterna

  be om eld

    be om nåd

      reda upp, reda ut

        för att öppnas

          för att komma


fara bort
bara leva
utvalda
för en liten stund                                        















Övriga genrer av raphaela
Läst 815 gånger
Publicerad 2006-04-27 22:30



Bookmark and Share


  K*
usch va´bra du är .
kärlekskrigare och ordprinsessa.
titeln här är helt underbar och första stycket riktigt knäar mig.
sista raderna känns som en utandning och jag säjer; jaaaa
2006-04-29

  Ms Lovecraft
Aww! Så nära men ändå så långt borta... Särskilt de tre första raderna
älskade/för vi blir aldrig fria från/friktion
berör mig. Mycket. Jag ryser.
2006-04-28

  Per Rydberg
Njutbara ord att läsa om längtan. Känslan verkar vara källan till dina ord. Så fulla av värme!
2006-04-28
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela