Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som sanningen velat dölja

 

Vi letar under våra

lämnade minnen

finns där något

som vi inte vill komma ihåg

är där någon

som vi inte vill möta

 

Skräcken för att hitta tillbaka

kan vi inte släppa

vi gräver under jorden

styr bladet tyngre

genom årsringar

 

Vi drunknar i godhjärtade blickar,

då vi hämtar luft för natten

blir vi dem

som sanningen velat dölja.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-13 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP