Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplöst


Att strida med sjukvården
är som
att förlora sin själ
till helvetet




Fri vers av Nannie
Läst 335 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-01-14 12:25



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Wow.
Riktig igenkänning. En förskräcklig -situation och en känsla - i så få ord.
2017-02-18

  Ninananonia VIP
Så sant...
2016-05-22

  Tigeröga
Håller med! bravo
2016-01-16

  mollyp
Sant & bra rutet
2016-01-15

  louisegirl
Åh va bra ordat...
Man måste vara frisk, för att orka med sjukvården idag.
2016-01-14

  Henning Hson
Ja det känns som man kan härma strutsarna där…!
2016-01-14

  Marita Ohlquist VIP
Går in i hjärtat som en tagg!
2016-01-14

  Lars Hedlin
JA tyvärr har själv fått erfara detta ett par gånger..kram
2016-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Nannie
Nannie