Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om livets paradoxer...mitt i alla brustenhet...tränger ljuset fram


Något måste brista

 

Något måste brista

brytas sönder

som ett lerkärl

när det krossas

för att det som var i vägen

gömt

skulle synliggöras

av din kärlek

som jag känt

men glömt

 

något måste hända

släppa taget

fly kontrollen

våga vänta

låta dig

få spela huvudrollen

 

inte bara drömma

sött

resten av min tid

 

börja lyssna

följa

göra

tills jag somnar

lugn och trött

 

--------------------

 

Mitt i allt det brustna

såg jag stjärnljus

 

mellan skärvor

gnistra

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 609 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-01-14 17:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och i beröring..kram
2016-01-17

  Sunlight
Så berörande fint skildrat..
2016-01-16

  ResenärGenomLivet VIP
O, så berörande du skriver...hoppet lyser igenom...
2016-01-16

  Maria Sundelin VIP
Så bra fångat
Kramar
2016-01-16

  Maiah VIP
Heeelt underbar och med en djup livsvisdom!
2016-01-15

  ULJO
Så bra detta var
2016-01-15

    ej medlem längre
En fantastisk dikt som berör och varmt letar sig in under huden.

2016-01-15

    ej medlem längre
Vårt eget hårda skal kanske hindrar ljuset från ovan ibland så att man lever i sin egen drömvärld...
Vackra tankar om livets skiftningar!
2016-01-15

    Birgersdotter VIP
Fint skrivet

2016-01-14

  aol
Vackert skaldat.
2016-01-14

  Linda CH VIP
Vilket vackert slut i denna fina dikt!
2016-01-14

  Lärling
Mycket fint och hoppfullt!
2016-01-14

    Dan Myrbeck
Ja, ibland kräver livet en förändring innan det är redo att gå vidare.
2016-01-14

  Henning Hson
Berörande och bra text!
2016-01-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Det är i sprickorna som ljuset kommer in.
2016-01-14

  Änglaögon
En vacker text som berör.
2016-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter