Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina varma händer

 

Dina stora varma händer

enorma  för en liten hand som min

 

jag kan inte nå runt din hand

när du håller min hand i din

 

utan den försvinner in i dig

och skapar ett hålrum

 

där jag vilar trygg

där tiden står stilla

 

och min tumme är bara

en bråkdel av din giganstiska

 

inte ens mina två tummar tillsammans

kan bli så stor som en enda av dina stora

 

dina stora varma händer 

är som elektriska pulsar

 

när de håller mig nära dig

och ger så mycket kärlek

 

Jag älskar dina

stora varma händer

Jag är beroende av dem

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-15 15:16



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Vacker och härlig symbolisk dikt där de Vackra Händerna har många innebörder.
2016-01-20

  Lars Hedlin
Så vackert och omfamnades :)
2016-01-17

  Maud Louise
Så härligt, varma händer som ger trygghet, kärlek o vila... Väldigt fint
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP